Świąteczna aukcja charytatywna

Każdy może wersja szeroka

Zapraszamy do wzięcia udziału w aukcji charytatywnej

Zacznijmy od tego, kim jesteśmy i co tworzymy

Misją Fundacji Pomocy Psychologicznej i Edukacji Społecznej RAZEM jest znoszenie barier, przeciwdziałanie wykluczeniu społecznemu, jak również wsparcie psychologiczne i aktywizacja osób starszych, niepełnosprawnych oraz przeżywających kryzysy. Organizacja bierze udział w wielu działaniach na rzecz osób samotnych oraz wymagających pomocy. W 2017 roku Fundacja prowadziła i nadal prowadzi nieodpłatne działania, z których skorzystało ponad 1200 osób. W skrócie – głównie chodzi o to, by się spotkać i razem stworzyć coś dobrego, wspierając osoby doświadczające różnych kryzysów.

Bazarek, na którym się znajdujesz, został stworzony, by z Waszą pomocą działania Fundacji mogły w dalszym ciągu docierać do tych najbardziej potrzebujących. Przedmioty, które możesz wylicytować – a tym samym przekazać darowiznę Fundacji, własnoręcznie zrobili nasi podopieczni. Ich wartość jest nieoceniona, bowiem jest to niepowtarzalny prezent zrobiony prosto z serca naszych utalentowanych podopiecznych Fundacji, którzy chcą wspólnie dalej działać i wspierać osoby potrzebujące.

Pewnie spytacie: jaki jest haczyk? Otóż jest tylko jeden!

Prezenty, które wylicytujesz są zrobione od serca, jednak liczymy, że i Ty dasz nam coś od siebie. Najwyższa kwota, która zostanie zaproponowana za wybrany przedmiot, będzie Twoją darowizną dla Fundacji na cele społeczne. W zamian dostaniesz od nas wylicytowany prezent, jak również możesz go komuś podarować. Możesz również bez licytacji wesprzeć działania Fundacji. Jesteśmy prężnie działającą organizacją, jednak bez Twojej pomocy zapewne większość zrealizowanych do tej pory działań, by się nie odbyła. Dlatego też mamy nadzieję na małą cegiełkę, która pozwoli realizować nam dalsze plany. Nie prowadzimy tu sprzedaży, a jedynie zachęcamy do przekazania darowizny!

Zasady działania licytacji:
1. Przedmioty do wylicytowania zostaną wystawione na wydarzeniu
(m.in. nazwa przedmiotu, rozmiar, zdjęcie),
2. Wylicytowane przedmioty będzie można odebrać osobiście w siedzibie fundacji lub za pomocą poczty (licytujący pokrywa koszty wysyłki)
3. Każdy nowy przedmiot jest wystawiany w nowym poście, licytacja odbywa się w komentarzach.
4. Po „dobiciu targu” pod każdym postem pojawi się informacja o zakończonej licytacji.
5. Darowizny należy przekazać na konto Fundacji z dopiskiem „darowizna na cele statutowe”:
40-1750-0012-0000-0000-2305-3276
Fundacja Pomocy Psychologicznej i Edukacji Społecznej RAZEM
Ul. Smolna 13/402
6. Po zaksięgowaniu płatności przedmiot zostanie przekazany do odebrania.
7. Na wpłaty czekamy 2 dni, po tym czasie przedmiot ponownie trafi na licytację.
ZAPRASZAMY DO LICYTACJI!!!

PROJEKTY KOŃCZĄCE SIĘ

LIMIT MIEJSC ZOSTAŁ WYCZERPANY

Informujemy, że w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji” została jeszcze pula 20 bezpłatnych konsultacji psychologicznych do wykorzystania. Zgłoszona osoba, może skorzystać z 3 spotkań. Konsultacje prowadzić będą:
p. Magdalena Nowak-Tartanus i p. Katarzyna Sass-Stańczak.

Zapraszamy do zgłaszania się telefonicznego: 733563311 lub mailowego: twojpsycholog2@nullgmail.com

GRUPY ZAKOŃCZONE

kryzys projekt fio

Trwa nabór do bezpłatnej grupy wsparcia z elementami psychoedukacji dla osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego bądź choroby psychicznej w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

W ramach oddziaływań indywidualnych istnieje możliwość skorzystania z pomocy psychologicznej w formie konsultacji indywidualnych oraz konsultacji dla par.

Wszystkich uczestników projektu zapraszamy także do zaangażowania się w następujące aktywności:
• uczestnictwa i współorganizacji inicjatyw społecznych w ramach Inkubatora „InterAKCJA”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z psychologiem. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą w poniedziałki w godzinach 13-16 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Magdalena Nowak-Tartanus i Agnieszka Sidewicz-Mościcka

UWAGA: Prosimy o informowanie o ewentualnym niestawieniu się na umówioną konsultację. W związku z dużą ilością chętnych, w razie braku informacji o swojej nieobecności tracą Państwo możliwość zapisania się na kolejny termin.

dda projekt fio

Nabór zakończony do bezpłatnej grupy wsparcia z elementami psychoedukacji dla osób wywodzących się z rodzin alkoholowych oraz dysfunkcyjnych w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z psychologiem. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą we wtorki w godzinach 17-20 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Tomasz Rejent i Katarzyna Sass-Stańczak

„Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich” (1)

Trwa nabór do bezpłatnej grupy rozwojowo-wsparciowej dla osób w wieku 60+ w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z prowadzącym. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą w środy w godzinach 11-14 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Tomasz Rejent i Katarzyna Sass-Stańczak

Zapraszamy do udziału w bezpłatnych grupach wsparcia z elementami psychoedukacji realizowanych w ramach projektu
„RAZEM w stronę integracji”

Naszą ofertę kierujemy do trzech grup odbiorców:

• osób w wieku 60+
  • osób wywodzących się z rodzin alkoholowych oraz dysfunkcyjnych
  • osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego bądź choroby psychicznej

W ramach każdej z powyższych trzech grup planowana jest realizacja trzynastu trzygodzinnych spotkań w terminie od kwietnia do lipca 2017 roku.

Warunkiem dołączenia do grupy jest uczestnictwo we wcześniejszej, bezpłatnej konsultacji kwalifikacyjnej. Liczba miejsc ograniczona.

Możliwość zapisów oraz uzyskania dodatkowych informacji osobiście w siedzibie Fundacji (Warszawa, Al. Jerozolimskie 6, pok. 402 (IV piętro), a także telefonicznie (tel: 733 563 311) oraz drogą elektroniczną (www.razem-fundacja.org, mail: twojpsycholog2@nullgmail.com).

„Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich”

zajęcia dla seniorów, senior w warszawie, spotkania dla seniorów, zajęcia dla seniorów warszawa, senior warszawa, wsparcie dla seniorów, wsparcie psychologiczne dla seniorów, choroba psychiczna, grupa wsparcia, pomoc psychologiczna warszawa, grupa terapeutyczna, bezpłatna pomoc psychologiczna warszawa, kryzys emocjonalny, grupa terapeutyczna warszawa, grupa wsparcia warszawa, bezpłatna grupa terapeutyczna, bezpłatna grupa wsparcia warszawa, bezpłatna grupa wsparcia, grupa wsparcia dda, pomoc psychologiczna warszawa, dorosłe dzieci alkoholików, bezpłatna pomoc psychologiczna warszawa, grupa wsparcia warszawa, grupa wsparcia dda warszawa, grupa terapeutyczna dda, grupa wsparcia dda warszawa, bezpłatna grupa dda, bezpłatna grupa wsparcia warszawa, aukcja charytatywna, świąteczna aukcja charytatywna, licytacja świąteczna, darowizna, darowizna świąteczna, aukcja świąteczna