RAZEM w stronę integracji – BEZPŁATNE GRUPY WSPARCIA

Informujemy, że w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji” została jeszcze pula 20 bezpłatnych konsultacji psychologicznych do wykorzystania. Zgłoszona osoba, może skorzystać z 3 spotkań. Konsultacje prowadzić będą:
p. Magdalena Nowak-Tartanus i p. Katarzyna Sass-Stańczak.

Zapraszamy do zgłaszania się telefonicznego: 733563311 lub mailowego: twojpsycholog2@nullgmail.com

kryzys projekt fio

Trwa nabór do bezpłatnej grupy wsparcia z elementami psychoedukacji dla osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego bądź choroby psychicznej w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

W ramach oddziaływań indywidualnych istnieje możliwość skorzystania z pomocy psychologicznej w formie konsultacji indywidualnych oraz konsultacji dla par.

Wszystkich uczestników projektu zapraszamy także do zaangażowania się w następujące aktywności:
• uczestnictwa i współorganizacji inicjatyw społecznych w ramach Inkubatora „InterAKCJA”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z psychologiem. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą w poniedziałki w godzinach 13-16 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Magdalena Nowak-Tartanus i Agnieszka Sidewicz-Mościcka

UWAGA: Prosimy o informowanie o ewentualnym niestawieniu się na umówioną konsultację. W związku z dużą ilością chętnych, w razie braku informacji o swojej nieobecności tracą Państwo możliwość zapisania się na kolejny termin.

dda projekt fio

Nabór zakończony do bezpłatnej grupy wsparcia z elementami psychoedukacji dla osób wywodzących się z rodzin alkoholowych oraz dysfunkcyjnych w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z psychologiem. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą we wtorki w godzinach 17-20 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Tomasz Rejent i Katarzyna Sass-Stańczak

„Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich” (1)

Trwa nabór do bezpłatnej grupy rozwojowo-wsparciowej dla osób w wieku 60+ w ramach projektu „RAZEM w stronę integracji”

Uwaga: liczba miejsc ograniczona!
Przed przystąpieniem do grupy, zapraszamy na konsultację indywidualną z prowadzącym. Prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się tutaj – Formularz zgłoszeniowy

Spotkania grupy odbywać się będą w środy w godzinach 11-14 od kwietnia

Grupę poprowadzą: Tomasz Rejent i Katarzyna Sass-Stańczak

Zapraszamy do udziału w bezpłatnych grupach wsparcia z elementami psychoedukacji realizowanych w ramach projektu
„RAZEM w stronę integracji”

Naszą ofertę kierujemy do trzech grup odbiorców:

• osób w wieku 60+
  • osób wywodzących się z rodzin alkoholowych oraz dysfunkcyjnych
  • osób z doświadczeniem kryzysu psychicznego bądź choroby psychicznej

W ramach każdej z powyższych trzech grup planowana jest realizacja trzynastu trzygodzinnych spotkań w terminie od kwietnia do lipca 2017 roku.

Warunkiem dołączenia do grupy jest uczestnictwo we wcześniejszej, bezpłatnej konsultacji kwalifikacyjnej. Liczba miejsc ograniczona.

Możliwość zapisów oraz uzyskania dodatkowych informacji osobiście w siedzibie Fundacji (Warszawa, Al. Jerozolimskie 6, pok. 402 (IV piętro), a także telefonicznie (tel: 733 563 311) oraz drogą elektroniczną (www.razem-fundacja.org, mail: twojpsycholog2@nullgmail.com).

„Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich”

zajęcia dla seniorów, senior w warszawie, spotkania dla seniorów, zajęcia dla seniorów warszawa, senior warszawa, wsparcie dla seniorów, wsparcie psychologiczne dla seniorów, choroba psychiczna, grupa wsparcia, pomoc psychologiczna warszawa, grupa terapeutyczna, bezpłatna pomoc psychologiczna warszawa, kryzys emocjonalny, grupa terapeutyczna warszawa, grupa wsparcia warszawa, bezpłatna grupa terapeutyczna, bezpłatna grupa wsparcia warszawa, bezpłatna grupa wsparcia, grupa wsparcia dda, pomoc psychologiczna warszawa, dorosłe dzieci alkoholików, bezpłatna pomoc psychologiczna warszawa, grupa wsparcia warszawa, grupa wsparcia dda warszawa, grupa terapeutyczna dda, grupa wsparcia dda warszawa, bezpłatna grupa dda, bezpłatna grupa wsparcia warszawa